Film Fest Gent

Van 11 oktober tot en met 21 oktober is er weer het Film Fest Gent!

Dit jaar staan er wederom een hele hoop prachtige titels op het programma. Waar wij alvast razend enthousiast over zijn, is de Spotlight op Japan op het programma, één van de redenen hiervoor is natuurlijk 150 jaar diplomatieke relaties tussen Japan en België.
De film Nobi (Fires on the Plain) door regisseur Shin’ya Tsukamoto is hier één van. De film is een re-make van de versie uit 1959. Tijdens het einde van de tweede wereldoorlog probeert een soldaat (vertolkt door Tsukamoto zelf) te overleven, de film neemt je mee op zijn traject. Deze oorlogsfilm zal je zeker niet onberoerd laten, gezien Shin’ya Tsukamoto bekend staat vanwege zijn body horrorfilms! Voor meer informatie over de film en de speeldata kan je hier terecht.

Maar niet enkel van prachtige films kan je genieten tijdens het Film Fest Gent, zo heb je voor de film Kazoku wa tsurai yo op zondag 16/10 en na de film Nihon no ichiban nagai hi ketteiban op maandag 17/10 de kans om een bento box te bestellen!

Opgelet! Je kan een duoticket winnen voor de vertoning van Nobi (Fires on the Plain) op 13 Oktober om 20u, waarbij regisseur Shin’ya Tsukamoto ook aanwezig zal zijn!

Voor meer informatie over Film Fest Gent kan je hier terecht.
Klik hier voor de Facebookpagina en hier voor de Twitterpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *